Belægning

Belægning, fliselægning, maskinlægning af fliser

Skal du have udført belægning på Fyn med nye flotte fliser rådhussten, herregårdssten eller større belægningsfliser eller sten? Hos Murermester Allan Bruhn ApS i Gudbjerg tæt ved Svendborg på Fyn har vi siden 2004 udført diverse opgaver inden for belægning og fliselægning. Vi arbejder ofte lokalt i byerne Svendborg, Gudme, Gudbjerg, Skårup, Oure, Vejstrup, Hesselager og Ringe på Sydfyn samt i Faaborg Midtfyn og på Langeland.

​Hvad tilbyder vi inden for fliselægning og belægning med fliser?

Når vi hos Murermester Allan Bruhn ApS ved Svendborg på Fyn arbejder med brolægning og belægning, kan det spænde over projekter inden for meget forskellige områder. Vi arbejder både for private og erhverv samt det offentlige.

Nedenfor er skrevet om nogle af de hyppigste opgaver vi udfører:

  • Flisebelægning til terrasse
  • Flisebelægning til havegang
  • Belægning til indkørsler
  • Belægning imellem blomsterbede
  • Fliselægning af større kørearealer
  • Fliselægning i drivhus

Vi tilbyder også maskinlægning af fliser og sten på Fyn

Maskinlægning af fliser – Når man taler om opgaver med maskinlægning af fliser og sten, er det typisk arbejde som bliver gjort på større arealer og pladser. Maskinlægning af sten og fliser er ikke en nem opgave, hvis det samtidig også skal blive et flot resultat.

Derfor er det også vigtigt, at du vælger den rigtige samarbejdspartner, når du skal have udført maskinlægning af fliser og sten.

Hos Murermester Allan Bruhn ApS på Fyn har vi igennem mange år udført maskinlægning af sten og fliser ved både mindre og større projekter i Svendborg og resten af Sydfyn samt Faaborg Midtfyn og Langeland.

Vi ved derfor, hvordan der skal gøres både hurtigt og effektivt, og med et resultat som bliver helt i top.

Kontakt os for udførsel af belægning i Svendborg og på hele Sydfyn

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde inden for belægning og fliselægning, kan du kontakte Murermester Allan Bruhn ApS ved Svendborg her eller på tlf. 40 44 65 53. Vi står altid klar med et godt tilbud, og professionel rådgivning om dit næste projekt. Hos os er du altid sikret et godt resultat til en god pris.

​Vi udfører belægning, fliselægning og maskinlægning af sten i Faaborg Midtfyn og Langeland samt, Svendborg, Gudme, Gudbjerg, Ringe og Hesselager på Sydfyn.