Facadebeklædning og klinkbeklædning

Klinkbeklædning og facadebeklædning af hus og sommerhus

Har du brug for en flot og billig facadebeklædning eller klinkbeklædning på af dit hus eller dit sommerhus? Skal det være en fer og not-, overlappende- eller 1 på 2 beklædning? Skal den udføres i olieret træ, trykimprægneret træ, eller skal det være en vedligeholdelsesfri facadebeklædning i eternit eller fibercement?

​Uanset hvad dit behov er, er vi hos Murermester Allan Bruhn ApS nær Svendborg på Fyn den oplagte samarbejdspartner. Vi har siden 2004 fungeret som foretrukken tømrer og murer for mange kunder lokalt i Gudbjerg, Svendborg og hele Sydfyn, Faaborg Midtfyn og Langeland.

​Om vores klinkbeklædning og facadebeklædning til hus og sommerhus

Der findes flere forskellige former for facadebeklædning og klinkbeklædning. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de opgaver som vi oftest arbejder med.

Lodret / stående 1 på 2 beklædning – når man vælger en 1 på 2 beklædning er det vigtigt, at der bagved brædderne er minimum 25 mm. ventilation.

​For at undgå fugt og råd, er det også vigtigt at benytte træ i en god og høj kvalitet. Vi benytter naturligvis også altid rustfrie skruer, så de ikke bliver påvirket af vand, vind og vejr.​

Facadeplade i fibercement eller eternit – beklædning med facadeplade benyttes ofte på bl.a. hus og sommerhus, og kan benyttes mange forskellige steder. Den benyttes ofte ved vindueselementer, kviste, gavle og på hele facader.

En af fordelene ved facadeplader i fibercement og eternit er, at de stort set ikke kræver nogen løbende vedligeholdelse.

​Liggende / vandret klinkbeklædning – vi har udført mange projekter med vandret klinkbeklædning i Svendborg og mange andre steder på Sydfyn og Langeland.

​Typisk monteres en liggende klinkbeklædning enten med fer og not eller hvor brædderne overlapper hinanden.

Kontakt os hos Murermester Allan Bruhn ApS i Svendborg på Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde inden for ovenstående, eller hvis du ønsker at få regnet et billigt og uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os på tlf. 29 65 53 29 eller på vores mail her.​

Vi har siden 2004 arbejdet professionelt for både erhverv, private og det offentlige. Vi er medlem af Byg Garanti – dette er din garanti for et godt udført stykke arbejde.

Vi står klar til at forny facaden på dit hus eller dit sommerhus. ​Vi arbejder med facadebeklædning på hele Sydfyn, Langeland og Faaborg Midtfyn.