Ny træterrasse

Få en god pris på en flot og billig ny træterrasse

Går du og drømmer om en flot ny træterrasse? Skal det være en plan-, overdækket eller hævet træterrasse?

​Hos Murermester Allan Bruhn ApS på Fyn udfører vi stort set alt inden for tømrerfaget, og kan bl.a. tilbyde dig en flot olieret eller vedligeholdelsesfri træterrasse. Vi arbejder overalt på Sydfyn, Faaborg Midtfyn og Langeland.

Få en ny træterrasse i højeste kvalitet

Igennem de senere år er det blevet mere og mere populært at erstatte sin eksisterende terrasse med stenbelægning, med en flot og moderne ny terrasse i træ.

For at få et produkt i den højeste kvalitet, er det vigtigt at få en korrekt rådgivning omkring materialevalg mm. Forud for alle projekter laver vi en grundig afstemning af både behov og funktioner, samt af ønsker for materialer. Dette sikrer, at du som kunde altid ender med et resultat som matcher dine ønsker og behov.​

Vi kan bl.a. tilbyde overdækket terrasse og hævet terrasse i danske træsorter og eksotiske træsorter, med- og uden rækværk, og meget andet.

Alt sammen i højeste kvalitet og til de billigste priser.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker at starte foråret og sommeren med en lækker ny og vedligeholdelsesfri træterrasse hvorpå du kan nyde et dejligt aftenmåltid eller en kold forfriskning, så skal du kontakte os hos Murermester Allan Bruhn ApS på Sydfyn på tlf. 40 44 65 53 eller på vores mail her. Vi står klar til at føre dine drømme ud i livet.​

Vi arbejder overalt på Langeland, Faaborg Midtfyn og Sydfyn.