Nybyggeri

Vi tager højde for jeres individuelle hus-drømme

Det er en helt speciel følelse at flytte ind i et nybyggeri fra Murermester Allan Bruhn ApS. Derfor er det også vigtigt at kvaliteten på jeres nye hus er i top. Hos Murermester Allan Bruhn ApS Gudbjerg tager vi højde for jeres individuelle hus-drømme og vi rådgiver jer gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet inden nybyggeriets opstart.

​I dag er der flere og flere familier der vælger et nybyggeri, når de er på udkig efter et nyt hjem. Tidens trends gør, at det er populært at bo i et unikt og anderledes hus. Derfor tilbyder Murermester Allan Bruhn ApS både nybyggeri af arkitekttegnede huse og typehuse. På denne måde er der plads til alle jeres boligdrømme kombineret med den ønskede boligstil samt god håndværkskvalitet. Vi kalder det ”Nybyggeri til drømmepriser”.

​Hos Murermester Allan Bruhn ApS Gudbjerg giver vi altid en god og proffessionel vejledning og vi bestræber os på at opfylde så mange af jeres boligdrømme som muligt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af jeres nybyggeri og vi deler gerne ud af vores erfaring hvis der er behov for alternativer til jeres ideer.​

Vi mener at det skal være muligt at bygge et nyt hus til en overkommelig pris. Det kan i nogle tilfælde også lade sig gøre at konkurrere prismæssigt med et nybyggeri, i forhold til prisen på at købe et brugt hus.

Fordelen ved et nybyggeri er at du undgår ombygning og vedligeholdelsesomkostninger når du flytter ind. Samtidig er der gode chancer for at spare rigtig meget på varmeregningen, da et nybyggeri fra Murermester Allan Bruhn ApS er langt bedre isoleret og mere energirigtigt end de lidt ældre huse.

​Murermester Allan Bruhn ApS Gudbjerg har udført nybygger opgaver siden 2004. Vi udfører nybyggeri for private og erhverv med vægt på effektivitet, kvalitet og miljø.​