Nyt tag og tagrenovering

Nyt tag, tagrenovering og udskiftning af tag

Har du brug for en professionel taglægger i Svendborg eller et andet sted på Sydfyn? Skal du have lavet tagrenovering / tagreparation eller udskiftning af tag til et helt nyt tag?

​Uanset om du har brug for en tagrenovering eller et helt nyt tag, er Murermester Allan Bruhn ApS i Gudbjerg nær Svendborg den taglægger du skal bruge. Vi har siden 2004 udført arbejde på det meste af Fyn, og vi arbejder bl.a. ofte lokalt i Svendborg, Hesselager, Ringe, Gudbjerg og Gudme på Sydfyn samt på Langeland og Faaborg Midtfyn.

​​Hvad tilbyder vi som taglægger inden for tagrenovering og nyt tag?

Som taglægger er det vores opgave først at fremmest at finde ud af, i hvilken stand dit tag er, så vi kan danne os et indtryk af, om projektet kan klares som en tagrenovering, eller om det er i så dårlig stand, at det bedst kan betale sig at lave en komplet udskiftning af taget.

​Måden hvorpå vi som taglægger finder ud af dette er, ved at lave et grundigt tageftersyn, hvor vi går taget igennem fra A-Z.

Her tjekker vi både tagpladernes stand, undertagets stand (hvis det er muligt at komme til dette), eventuelt mos og sprækker i taget som kan give fugtskader, samt den generelle isolering af taget.

​Ofte kan man nøjes med en grundig tagrenovering, men mange vælger også at få lavet en komplet udskiftning af taget. Årsagen til dette er bl.a., at der med de stigende energipriser vil kunne være mange penge at spare på varmeregningen, med et nyt tag som er grundigt isoleret efter de nye isoleringskrav.​

Altid en god pris på både udskiftning af tag og tagreparation

Uanset om du skal have lavet en tagreparation eller en udskiftning af taget til et helt nyt tag, finder vi altid en god pris på projektet. Vi benytter os altid kun af de bedste materialer ved begge typer projekter, så du er sikker på at få det bedste resultat.

​Kontakt din taglægger nær Svendborg på Sydfyn

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med tagreparation eller nyt tag, kan du altid kontakte os hos Murermester Allan Bruhn ApS i Gudbjerg. Du kan kontakte Allan Bruhn på tlf. 40 44 65 53 eller Henrik Bruhn på tlf. 29 65 53 29. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på mailen her. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og vise billeder af vores tidligere projekter som inspiration.

​Taglægger til nyt tag og tagreparation i Svendborg, Gudme, Gudbjerg, Ringe, Hesselager og hele Sydfyn samt Faaborg Midtfyn og Langeland​