Ombygning af hus og sommerhus

Trænger dit hus til en renovering eller en større ombygning?

Leder du efter et professionelt firma med mange års erfaring inden for ombygning på Sydfyn og Langeland?

​Hos Murermester Allan Bruhn ApS i Gudbjerg er vi eksperter i ombygning af hus og sommerhus, og vi har siden 2004 fungeret som en af de foretrukne leverandører i lokalområdet.

​Vores firma har eksisteret siden 2004, og er til daglig drevet af murermester Allan Bruhn. Udover professionelt murerarbejde, tilbyder vi også stort set alt inden for tømrerarbejde – dette styres til dagligt af tømrer Henrik Bruhn.

​Om vores arbejde med ombygning i Svendborg og resten af Sydfyn og Langeland

Vi udfører mange forskellige former for ombygning både indvendigt og udvendigt. Fælles for alle vores projekter er, at alt bliver udført i de bedste materialer, og med en flot og professionel finish.

Når du skal have udført et større projekt, er det vigtigt, at du sikrer dig, at du benytter et professionelt firma.

Hos Murermester Allan Bruhn ApS på Fyn er vi medlem af Byg Garanti, hvilket sikrer dig som kunde en god garanti på dit projekt.​

​Forud for en ombygning finder vi, i samarbejde med dig som kunde, ud af hvordan den skal se ud, og vi rådgiver omkring materialevalg, funktion og meget andet.

Af tidligere arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Ombygning af køkken
  • Badeværelse
  • Lofter
  • Kælder
  • Kviste
  • Træværk

Kontakt Murermester Allan Bruhn ApS om ombygning på Fyn

Hvis du ønsker at få mere information omkring vores mange tidligere projekter, eller hvis du ønsker et godt tilbud på ombygning af hus eller sommerhus, så kontakt os allerede i dag.

​Du kan skrive til os på vores mail her, eller ringe på tlf. 40 44 65 53. Udover ombygninger tilbyder vi også professionel brolægning og belægning og kloakering og kloakservice.

​Vi arbejder med ombygning i Svendborg og på det meste af Fyn, Langeland og Tåsinge.