Reparation, nedtagning og ny skorsten

Ny skorsten og nedtagning- og reparation af skorsten

Er du på udkig efter et firma med speciale inden for skorstensrenovering og opmuring af ny skorsten? Har du en eksisterende skorsten, og skal du bruge et firma som hurtigt og professionelt kan tilbyde nedrivning / nedtagning af skorstenen?

​Murermester Allan Bruhn ApS er beliggende i Gudbjerg på Sydfyn og vi har siden 2004 arbejdet professionelt med både tømrer- og murerarbejde på Fyn og Langeland.

​Vi har – som noget unikt – specialiseret os i opmuring af skorsten, og efterfølgende montering ved hjælp af kran. Dette er medvirkende til, at vi er blandt de førende firmaer inden for området, og det gør os samtidig også yderst billige og konkurrencedygtige.

​Om vores arbejde med montering af ny skorsten og reparation af skorsten på Fyn

Reparation og skorstensrenovering – Når vi arbejder med reparation af skorstene, er det vigtigt at have den eksisterende stil af huset i tankerne, såvel som hvordan man mest praktisk placerer skorstenen indvendigt. Vi tilbyder både små og store reparationer af møre og løse fuger, sten mm.

Grundet varmeforskellene indvendigt og udvendigt, og vind og vejr vil man kunne opleve en hurtigere nedbrydning af skorstenen, end med resten af huset.​

Montering af ny skorsten – Hvis den eksisterende skorsten er så medtaget, at den ikke står til at reparere, kan vi også tilbyde nedtagning af denne, og efterfølgende opmuring og montering af en helt ny.

Dette gøres – som tidligere beskrevet – ved hjælp af en kran hvilket betyder, at vi allerede samme dag som den nedtages, kan montere en ny.

​Dette gør os til nogle af de billigste på markedet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og materialerne.

Kontakt os hos Murermester Allan Bruhn ApS nær Svendborg på Sydfyn

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde, eller hvis du ønsker et godt og billigt tilbud, kan du altid kontakte os på tlf. 40 44 65 53 eller skrive en mail til os fra vores kontaktformular her.

​Vi står parat til at hjælpe dig – med os som samarbejdspartner får du et produkt i højeste kvalitet. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket også er din garanti for et godt udført stykke arbejde.

​Vi arbejder med skorstensrenovering og ny skorsten på hele Faaborg Midtfyn, Langeland og Sydfyn.