Tilbygning til hus og sommmerhus

Billig tilbygning til sommerhus og parcelhus

Mangler du plads i sommerhuset, i dit parcelhus eller din murermestervilla? Har du brug for et ekstra børneværelse, et kontor eller noget helt tredje?

Uanset hvad årsagen er til, at du har brug for en tilbygning, er vi hos Murermester Allan Bruhn ApS ved Svendborg på Fyn den oplagte samarbejdspartner til dit projekt.

​Vi har siden 2004 været blandt de førende firmaer på Sydfyn inden for både tømrer- og murerarbejde, og vi har opført tilbygninger mange steder på Fyn og Langeland.

​Om vores tilbygninger til sommerhuse, parcelhuse og murermestervillaer

Når du vælger at benytte os til din tilbygning er du sikker på, at du altid får udført dit projekt i de bedste materialer og til den aftalte tid og pris.​

Ved opførelse af en tilbygning på Fyn eller Langeland, lægger vi altid stor vægt på, at vores kunder får en meget grundig rådgivning forud for projektet. Dette sikrer, at vi får forventningsafstemt det fremadrettede forløb såvel som materialer til tilbygningen, priser, dato mm.

En tilbygning er ofte en større investering for en familie. Vi ved også, hvor vigtigt det er, at den bliver udført i gode solide materialer i samme udseende og æstetik som hovedbygningen.​

En tilbygning som både forøger husets værdi og størrelse

Udover at forøge husets størrelse, øger en flot og funktionelt udført tilbygning også ofte den samlede huspris.

​Vi udfører tilbygninger af diverse rum. Nedenfor er beskrevet nogle af de mest almindelige former for tilbygninger.

  • ​Tilbygning af udestue
  • Stue
  • Tagetage
  • Badeværelse
  • Soveværelse
  • Børneværelse
  • Værksted
  • Fritliggende anneks til sommerhus

Kontakt Murermester Allan Bruhn ApS ved Svendborg på Sydfyn

Skal du have opført en tilbygning og ønsker du at vide mere om vores rådgivning, eller ønsker du at få beregnet et uforpligtende tilbud?

Så kan du kontakte os på vores mail her, eller på tlf. 40 44 65 53. ​Vi står klar til at gøre dit drømmeprojekt til virkelighed.

Vi udfører tilbygninger i Svendborg og hele Fyn, Langeland og Faaborg Midtfyn.