Tømrer og snedker

Tømrer ved Svendborg

Har du brug for en lokal tømrermester i Ringe, Svendborg eller et andet sted på Sydfyn eller Faaborg Midtfyn? Murermester Allan Bruhn ApS i Gudbjerg er ikke kun et murerfirma. Vi er også dit lokale tømrerfirma, og vi udfører det meste inden for både tømrer- og snedkerarbejde. Vi arbejder på Fyn, primært Sydfyn, i bl.a. byerne Svendborg, Ringe, Gudme, Gudbjerg og Hesselager, men også i Faaborg Midtfyn og på Langeland.

​Vi går meget op i kvaliteten af det færdige produkt, og derfor er du også sikker på, at du med os som tømrerfirma altid får en resultat som er helt i top, og hvor der ikke er gået på kompromis med hverken materialerne eller udførelsen. Du er altid velkommen til at kontakte en tømrermester på tlf. 29 65 53 29, hvis du måtte have nogle spørgsmål.

​​Hvad tilbyder vi af tømrer- og snedkerarbejde i Svendborg og på resten af Sydfyn?

I vores tømrerfirma udfører vi som nævnt det meste inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi arbejder både for private og erhverv samt det offentlige. Nedenfor kan du se nogle af de hyppigste opgaver vi udfører i vores tømrerfirma:

Vi tilbyder også murerarbejde fra vores murerfirma i Gudbjerg ved Svendborg

Udover at være din lokale tømrermester, udfører vi hos Murermester Allan Bruhn ApS i Gudbjerg også murerarbejde i Svendborg og på hele Sydfyn samt Faaborg Midtfyn og Langeland. Hvis du ønsker at læse mere om vores murerarbejde kan du gøre det her.

​​Kloakering – vi er også autoriseret kloakmester

Udover at fungere som murermester og tømrermester, er vi også autoriseret kloakmester. Du kan læse mere om kloakservice fra en autoriseret kloakmester her. Vi kan bl.a. hjælpe dig, hvis du måtte have problemer med dit afløb eller kloak, eller hvis du skal have etableret helt ny kloak eller kloakering i det åbne land, eller noget helt fjerde.

​​Kontakt din lokale tømrermester ved Svendborg på Sydfyn her

Hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige arbejdsområder i vores tømrerfirma på Sydfyn, kan du kontakte os på tlf. 29 65 53 29 eller på mail her.

Vi står altid klar med kyndig og professionel rådgivning, både om optimal udnyttelse af rum, samt materialer, produkter og meget mere.

​​Din tømrermester i Gudbjerg – vi arbejder ofte lokalt i Svendborg, Gudme, Ringe og Hesselager på Sydfyn samt i Faaborg Midtfyn og på Langeland​